Un tip de rosie de care veti fi multumiti, mai ales cei care va doriti pe langa calitate si aspect si uniformitate, criterii cu care ne tot bat la cap dementii astia din UE. Iata ca se poate sa ai si gust, calitate, aspect si uniformitate si fara nenorocitele lor de hibriduri. Pardon de limbaj(mi se cam urca sangele la cap cand mi-aduc aminte ca astia de la UE vor sa ne puna sub obroc semintele).
Mai multe poze pe albumul gradinei mele: http://nicolaelalu.sunphoto.ro/Gradina_mea_de_legume
Ardeiul iute bulgaresc celebru prin faptul ca este foarte putin iute lung si incarligat si care se poate folosi si murat verde deschis la tinerete si rosu deschis la coac...
Ardeiul iute nemtesc, celebru pe vremea copilariei mele, din care se puneau pentru iarna la sticle de 1 kg si se scoteau de acolo cu o sarma indoita si care au un...
Ardeiul iute Bucurestean, cel ce inca se mai serveste la ciorbe prin unele restaurante care se respecta si care arata gros cam cat degetul mare de la mana si lung de ...